Ulriksdals Slott

Ulriksdals Slott i Solna är öppet under sommaren, men förbokade gruppbesök är välkomna under hela året!ulriksdals slott solna hotell Slottets fantastiska guider kan berätta om slottets historia och hela 3 seklers inredningsstilar.
De flesta av landets kungliga slott och tillhörande sevärdheter är främst öppna för gemene man under sommartid. Till Ulriksdals Slott i Solna är dock grupper som förbokar sina besök välkomna när som helst under året.

Vi kan varmt rekommendera en rundvandring i Ulriksdals slott då det ger en spännande inblick i vår kungliga historia och den underbara inredningskonsten från 1600-talet ända fram till 1900-talet. Här i en underbar del av Solna kan du avnjuta rum med härliga inredningar från 1800-talets barock intill rum med 1920-talets mer funktionella detaljer. Till det som inte får missas på slottet hör vardagsrummet som inreddes av Carl Malmsten redan på 1920-talet åt makarna Louise och Gustaf VI Adolf. Om du vill boka ett billigt hotell nära Ulriksdals slott så använd vår sökruta här till höger.

Vill du läsa mer om Ulriksdals slott kan du klicka här.