2Home Hotel Apartments

Boka hotell i Solna2Home är mycket ett modernt lägenhetshotell och är mycket centralt beläget i Solna, nära Stockholm City, med väldigt goda kommunikationsmöjligheter för bilister och till alla typer av kollektivtrafik. 2Home Hotel Apartments ligger i Solna i Stockholm, en 8-minuters promenad från tunnelbane- och tåglinjer vid Sundbybergs Station. 2Home Hotel Apartments i Solna erbjuder lägenheter med privata kök och gratis trådlöst Internet.hotell solna

Samtliga de fina lägenheterna i Solna på 2Home Hotel har en satellit-TV och självklart även ett skrivbord. I det underbara köket hittar du som hotellgäst en mikrovågsugn och kylskåp med frys.

En härlig frukostbuffé serveras varje morgon i det härligt ljusa och mycket inbjudande rummet som är avsett för din frukost i Solna.

Gästerna på 2Home Hotel Apartments kan träna på gymmet på hotellet. Avkoppling inkluderar en bastu och terrass på 9:e våningen med fantastisk panoramautsikt.

Stockholms innerstad är en 10-minuters tågresa bort. Stockholm Arlanda flygplats ligger en 30-minuters bilresa från hotellet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.